• Categorii De Camere De Supraveghere

  In prezent, pepiatasuntprezentate o varietate de modele de camere de supraveghere. Eledifera in functie de caracteristiciletehnice, cost siscop. Alegereaacestoraartrebuifacuta in functie de nevoilesicapacitatilefinanciare ale cumparatorului. Optiunilecelemaiaccesibile cu functionalitatelimitata, sunt in mod traditional oferite de producatoriichinezi. Celmaiscump segment estereprezentat de producatorii din China si de companiileeuropene. Acestiaoferacelemaiavansatesolutiidezvoltate,  folosindtehnologiiavansate. Toateprodusele de pepiata pot fi impartite in treiclase: economice, de afacerisi premium. Costulechipamentuluidepinde de caracteristicile sale tehnice: tipulcamerei de supraveghere, rezolutie, distantafocala, materialulcamerei de supraveghere, distanta de iluminare, producator etc.  

  Camere de supraveghere de clasaeconomica 

   

  In aceastacategoriesunt in principal dispozitive cu o rezolutie de 1 pana la 1,3 Mp, cu fotosensibilitateredusasischimburi de culoare. Acestea se folosesc, in principal, pentruinstalarea in interior, cu o distantafocala de 3,6 mm. Acesteechipamentesuntfolositepentru a organizasupravegherea in incaperimicisi cu iluminarebuna. Avantajelevarianteieconomiceinclud, costulaccesibil al dispozitivelor, intretinereaacestorasidurabilitatearelativa a camerelor de supraveghere, ceeaceofera un bun indicator pret-calitate. Produsele din aceastacategorie de pret, suntoferite de companiiprecumRvi, Axilium, Space Technology, Novicam, Optimus, Prime, Abron, Fazera, IPEYE. Printremodelepopulare de acest tip se gasescaparateboltit AKS-701 Aksilium, cu o rezolutieredusa (1280x720), lentilafixa, o lungime de focalizare de 3,6 mm si o sensibilitate de 0,01 lux.  

  Camera de supraveghere de afaceri 

   

  Aceastaesteceamaipopularasimai bine reprezentatacategorie de camera de supraveghere. Acestgrup include celemaibunesisteme de supraveghere video pentruorganizatiilecomerciale, centre de afaceri. Echipamentulestecaracterizatprinsensibilitateridicata, redareaexcelenta a culorilor, iluminareclara din spate, rezolutieridicata (de la 1920x1080 pixeli) sifiabilitate de functionare (camerelesimilarefunctioneazafaraproblemetimp de 5 anisaumai mult). Acestgrup include echipamente de aproapetoatetipurile: de la dompana la panoramic, de la interior la exterior cu toateconditiilemeteorologice, de la plastic la aluminiu, anti-vandal si hermetic.  

   

  Distanta de focalizarepoatedepasi 100 mm, iargama de iluminare IR - pana la 800 de metri. Un astfel de echipamentesteoferit de ceimaimariproducatori din lume, cum ar fi Hikvision, Dahua, Veyo,Microdigital, EverFocus, D-link siRus-Falcon Eye, Beward, Etrovision, TBTEC, Divitecsialtii. O optiunemaiscumpaeste camera de supraveghere de doimegapixeli IP- Microdigital MDC-L8290VTD-30H, cu carcasarezistenta la vandalism. Acest model este ideal pentruoricevreme, fiindprintrecelemaibunecamere de supravegherestradale. Poatefunctionazisinoapte, unghiul de vizualizarefiind de 89  de grade, cu distantafocala de 2,8-12 mm, gamailuminatorinfrarosu - 30 metri, tipul de lentile - variofokalnym. 

  Camere de supraveghereclasa premium 

   

  Categoria premium estereprezentata de celemaiscumpedispozitive. Acesteasuntcelemaibunecamere de supraveghere, atat in ​​ceeaceprivestedurabilitateasifiabilitatea, cat sicaracteristiciletehnice. Aceastacategorie include echipamentele cu ceamai mare rezolutie (de la 1920x1080 pixeli), precumsi o gamalarga de functii, inclusivrecunoastereafetei, inregistrareasunetului, corectiadistorsiunii hardware, citireanumerelor  de la o distanta mare, un studiu de pana la 360 de grade siasamaideparte. Acestgrupestereprezentat de produse fabricate de AXIS, Bosch, Panasonic, Samsung, Beward, Dahua, Hikvision, Microdigital.

   

  Modelul cu treitrepteHikvision DS-2DY9188-AI2 este un dispozitiv cu functiiinteligente IR la 200 m 2 MP, sensibilitateextraordinara 0,002 lux - culoaresi 0.0002 lux - in protectie, negrusialbpentruceata, alarmaintraresiiesire, auto-urmarireinteligenta, slot micro SD de pana la 128 GB, lungime de focalizarepana la 205,2 mm sidistanta IR - 200 m.  

  Camera de supravegherepentru interior 

   

  Potentialiicumparatorisuntinteresati de modul in care pot alege o camera de supravegherepentrulocuintasi care camera de supraveghereestemaibunapentru exterior. Instrumentele de observareartrebuialesetinandcont de caracteristicilemediuluisi de cerintele de calitate ale imaginiirezultate.  Pentruinteriorulcasei, evident, echipamentulinstalat are o dimensiunemai compacta si o greutatemai mica decattehnicastradala. Dar acestedispozitive nu au protectiesuplimentara fata de influenteleexterne. Camerele de supraveghere de interior, pot fi echipate cu slot pentrucarduri de memorie, detectoare de miscare, microfoane, emitator Wi-Fi si o varietate de functiisuplimentare.

   

  For More Information Go To My Site


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: